PDA

View Full Version : Inline pics with comments above or below them


Doc
09-17-2009, 07:04 AM
I'm hoping this works. If not I'll keep working on it.
1st off, be sure you are using the Enhanced Editor
(user-cp - options - Message Editor Interface: Enhanced Interface Full WYSIWYG Editing)

I was using the Standard Editor, extra formatting controls and this feature would not work for me.

Lets say I want to share a few pics and comment under each one.

1st add the pic like always:
Manage Attachments ...add pic, upload pic close window

Now look across the top of your editing window and locate the paper clip (to the right of where you can select text color.
Go into your text and click where you want the pic to be. Now click on the paper clip and select the pic you want to place where you just clicked the cursor. Repeat for multiple pics. All pics uploaded will be selectable from the paper clip.
like so:

3871

Funny avatar.

3872

Sternwheeler festival ...

3873

There I am leaving our tie up showing my Net Boat Talk Banner that a buddy make up for me just for last weekends party.

Pretty cool way to comment on your pics. I like it. Hope you do too.

chowhound
09-17-2009, 07:34 AM
All I see are red X's, but anyways...
So this new feature does not place the text, but rather lets you choose where to put the pic amongst the text? So really the text could be on top of the pic, too, not just at the bottom?

joec
09-17-2009, 07:58 AM
Me too Doc it. This feature does work over at Foodie Forums with the same software. You simply download the pictures and when wanted you click on the attachment here button under the paper clip. That is why I had problems at first posting her originally as I was used to that system.

Doc
09-17-2009, 09:02 AM
Yes, the text can be wherever you choose. Before or after the pic.
Not sure why you are seeing x's. I see the pics. :confused:

Doc
09-17-2009, 09:04 AM
Me too Doc it. This feature does work over at Foodie Forums with the same software. You simply download the pictures and when wanted you click on the attachment here button under the paper clip. That is why I had problems at first posting her originally as I was used to that system.
Is this feature working here for you now Joe? The problem might have been because I had the wrong default editor picked. The enhanced editor works where the standard one does not. All new members will be set up with the enhanced but all current ones will have to change it in their user-cp - options

joec
09-17-2009, 09:26 AM
Here is a picture I'm posting as I would on Foodie. Now be aware that I can see it but can you that is the question.

3877

Now above you should see a All-Clad pasta pot if it worked.

chowhound
09-17-2009, 09:56 AM
It looks like a picture of a red X
;^)

homecook
09-17-2009, 10:01 AM
I see the pics. I'm just not sure I'm understanding the text. lol Next time I post a pic I'll try it..........it's all Greek to me.

Doc
09-17-2009, 10:05 AM
I see it Joe.
Now to figure out why CH is not seeing the pics. Hmmmmm
Got me stumped for now. Is anyone else only seeing little red x's?

Cooksie
09-17-2009, 10:11 AM
Only red x's here

joec
09-17-2009, 10:12 AM
Over at Foodie there was one woman who couldn't see any pictures done in this manner. It seems she had an Apple system but was missing something as other with Apples had no problem. I don't know if she ever got it worked out or not as I pretty much don't post their often any more.

Oh and all I saw in my own post was a red x also.

High Cheese
09-17-2009, 10:18 AM
Test


Before 3880

After

High Cheese
09-17-2009, 10:19 AM
OIC

BTW, I see all the pics. :thumb:

RobsanX
09-17-2009, 10:26 AM
All I see is text. I'm on a PC, using Firefox...

http://img171.imageshack.us/img171/2575/screenq.jpg

lilbopeep
09-17-2009, 10:30 AM
i see all the pics.

btw i have the same pasta pot set only kitchen aid brand and it included a small steam basket, 2 pot holders, pasta fork and a ladle.

joec
09-17-2009, 10:30 AM
I'm also on a PC but using IE 8. I don't see any of them including the one I posted.

High Cheese
09-17-2009, 10:33 AM
Can you see me now? lol

http://i114.photobucket.com/albums/n248/Jeekinz/Funny%20Pics/ServicePack3.jpg

chowhound
09-17-2009, 10:42 AM
Now the hammer I see, but it's the only pic so far.
Did you post that the same way, Jeeks?

chowhound
09-17-2009, 10:46 AM
btw, mine is already set to enhanced full wysiwhatever, so that's not it.

RobsanX
09-17-2009, 10:50 AM
I see the hammer too, but Doc's are still just text...

buckytom
09-17-2009, 10:51 AM
i've only seen red x's until the hammer.

why not use a photo site like imageshack.us?

you get the image link all ready to be copied and pasted. you can also resize and rotate with them. then it's just a matter of typing a line, inserting the copied line from imageshack, then typing another line, and so on.

High Cheese
09-17-2009, 10:51 AM
Naah, that's from Photobucket. Just throwing it up there so Doc can troubleshoot if he needs to.

chowhound
09-17-2009, 10:56 AM
i've only seen red x's until the hammer.

why not use a photo site like imageshack.us?

you get the image link all ready to be copied and pasted. you can also resize and rotate with them. then it's just a matter of typing a line, inserting the copied line from imageshack, then typing another line, and so on.

Because.

Doc
09-17-2009, 11:08 AM
I like housing the images and posts all here on my server. If photobucket or image shack go belly up all the sudden we loose lots of content.
I don't mind others posting using photobucket but I am trying to give them the option of posting it all right here with the photos housed on my server.
Why some of us see the pics and others don't has me baffled. :confused:
I'll keep working on it.

Sass Muffin
09-17-2009, 11:15 AM
Like this?? :yum:

Anyone see a red x?

3882

lilbopeep
09-17-2009, 11:16 AM
i am on a gateway PC tablet laptop running vista and using IE 8 and i see all the pictures.

Sass Muffin
09-17-2009, 11:17 AM
Doc that is way cool!
Never even knew this existed, duhh!

buzzard767
09-17-2009, 11:18 AM
I see all the pix. Gotta do a test because I really like this feature and hate having to upload to PhotoBucket.


3884


Testing 1 2 3

lilbopeep
09-17-2009, 11:18 AM
Like this?? :yum:

Anyone see a red x?

3882
i see your pretty face!! BUT when it posted i only see the image number and no picture.

buzzard767
09-17-2009, 11:18 AM
Woo hoo - thank you Doc. You're an Internet wiz (with new KARMA)

chowhound
09-17-2009, 11:25 AM
Testing.... one... two... pic here....three....

chowhound
09-17-2009, 11:27 AM
Well that's weird. I see my pic, but no one else's.
And it's not where it's supposed to be.

Sass Muffin
09-17-2009, 11:28 AM
i see your pretty face!! BUT when it posted i only see the image number and no picture.
I'm seeing no red x's and no image numbers, just pics.

chowhound
09-17-2009, 11:30 AM
Let's try to put the pic below this line

And above this one

buzzard767
09-17-2009, 11:31 AM
Chow, I see all the pix loud and clear. Go edit your post and add text UNDER the picture because that is what we are learning in this thread. At least I did. I'm so happy not to have to upload all my crap to a third party source just so I can text below the picture. Now I (we) don't have to do that. Live and learn - thanks again Doc.

chowhound
09-17-2009, 11:31 AM
My pics are working the same as it always did, with the exception that when I click on Upload pic, I don't see the blue image name like usual, so don't really know if it uploaded.

Sass Muffin
09-17-2009, 11:32 AM
Let's see if this works--

3886


Kasey and Justin at camp...

lilbopeep
09-17-2009, 11:33 AM
I'm seeing no red x's and no image numbers, just pics.
these are hosted on photobucket.

sass' original post with the picture

http://i396.photobucket.com/albums/pp48/msmofet/sass-originalpostwithimage-3.jpg


my post quoting sass' post only the image number is showing and no picture

http://i396.photobucket.com/albums/pp48/msmofet/sass-originalpostwithOUTimage-2.jpg

chowhound
09-17-2009, 11:34 AM
Chow, I see all the pix loud and clear. Go edit your post and add text UNDER the picture because that is what we are learning in this thread. At least I did. I'm so happy not to have to upload all my crap to a third party source just so I can text below the picture. Now I (we) don't have to do that. Live and learn - thanks again Doc.

I can't see the pic when I go into advanced edit, so no way to add text below it. And regular edit has the pic in a different field, so I can't do anything with it there either.

Sass Muffin
09-17-2009, 11:34 AM
Chow, I see all the pix loud and clear. Go edit your post and add text UNDER the picture because that is what we are learning in this thread. At least I did. I'm so happy not to have to upload all my crap to a third party source just so I can text below the picture. Now I (we) don't have to do that. Live and learn - thanks again Doc.
:a1:

lilbopeep
09-17-2009, 11:36 AM
i am seeing your pics buzz and sass without a border and look like they were hosted by photobucket but chows pics have a border that say "attached image"

Doc
09-17-2009, 11:37 AM
My pics are working the same as it always did, with the exception that when I click on Upload pic, I don't see the blue image name like usual, so don't really know if it uploaded.
That is weird. I still see the blue flie name that was upload. I added more browse and url options so you might have to page down to see the filename to know it uploaded.
Plus once you close that pop up window you will see the file names uploaded by the attachment manager button. Hope this helps.
Nice looking corgy you got there. :thumb:

Sass Muffin
09-17-2009, 11:38 AM
i am seeing your pics buzz and sass without a border and look like they were hosted by photobucket but chows pics have a border that say "attached image"
Mine are directly attached from my documents, not photobucket.

Miniman
09-17-2009, 11:41 AM
I've seen all the pictures. XP PC with IE8

buckytom
09-17-2009, 11:41 AM
i understand your desire to host the content, but i've found it useful in the past when i stopped chatting at a site to be able to remove the pics by deleting them from imageshack. at least i have somewhat of final control of the pics.

chowhound
09-17-2009, 11:41 AM
OK. Let's see what happens now.
Pic below this line.
3887
And above this one, with another one below.
3888

chowhound
09-17-2009, 11:44 AM
Yay! I figgered it out!
Now I have them right where I want them (yep, Doc. I had to scroll down because of the added pic fields).

And now all I see are red X's... even for my own pics in post 46

buzzard767
09-17-2009, 11:50 AM
I'm using what is considered on of the worst browsers, Google Chrome. If it works for me it should work for anyone.

homecook
09-17-2009, 12:05 PM
Ok, since I'm so computer illiterate I need to try this.

Here's the first pic.

3890

This is what it should look like when it's done.

homecook
09-17-2009, 12:06 PM
OMG!!! Now if "I" can do this ANYONE can! LOL

joec
09-17-2009, 12:10 PM
red x sass

chowhound
09-17-2009, 12:13 PM
I'm on a different pc now and most of the pics are still not showing up for me. Just the red x and image name/size. I'm still using IE8 though. I don't understand why they show up the regular way, but not by placing the pics. I'll let someone who knows this stuff figure it out.

Sass Muffin
09-17-2009, 12:22 PM
I don't understand why everyone else can't see them all.
Man this is so much easier than messing around loading pics into a host site, then attaching them that way.
The other way I used to post is just going advanced-manage attachments, then had to add a few (....) before a pic would attach because something else always had to be added in the window first.

......

chowhound
09-17-2009, 12:27 PM
Now that pic is showing up for me, Sass.

Sass Muffin
09-17-2009, 12:29 PM
Now that pic is showing up for me, Sass.
Yup, because I attached it differently, but I bet it won't now, right?

3893

^^??

chowhound
09-17-2009, 12:33 PM
Correctomuno.
No can see now.

lilbopeep
09-17-2009, 12:35 PM
Yup, because I attached it differently, but I bet it won't now, right?

3893

^^??
it seems like he can't see the ones that say "attached image" in blue on the top border

Sass Muffin
09-17-2009, 12:37 PM
it seems like he can't see the ones that say "attached image" in blue on the top border
No, those are the ones he can see.

Doc
09-17-2009, 12:41 PM
CH and Joe, I have this question posed to the experts at VB. I hope to have an answer for you soon.
BT. I understand your view / desire for control of the pics also ...that is why either way you want to post them is acceptable.

lilbopeep
09-17-2009, 12:43 PM
No, those are the ones he can see.
on my puter it is the other way around he is not seeing the ones "attached image" text above them. its strange how we are all seeing different things. i'll do a screen shot later so you can see what i mean.

homecook
09-17-2009, 12:44 PM
I can see ALL the pics!!

lilbopeep
09-17-2009, 12:45 PM
I can see ALL the pics!!
i have been seeing them all along. this is very strange.

Sass Muffin
09-17-2009, 12:49 PM
The first pic, you could see-- correct Fred?
The second, you could not.. yes?

:dizzy::lol:

RobsanX
09-17-2009, 12:51 PM
No, those are the ones he can see.

I'm in the same boat as Chow...

chowhound
09-17-2009, 12:55 PM
OK. I'm in. I can see all the pics now. Now pay attention...

A while back a couple of us, including me, mentioned that when we followed links to another thread within NCT, we could see in the new window that we were not logged in. Example: Barb makes the Marlboro Man sandwich and posts the link to where the recipe can be found. I click on the link, a new window openes showing the thread and the recipe, but I can't post a reply without logging in. Follow me? And I never log out, so I don't know why that was happening. JoeC, you must be in the same boat.

So, I rt clicked on Sass' red X and hi-lited the properties, then copy and pasted them into the address bar. Boom, I'm at a window on NCT asking me to log in, so I do and there's the pic! I go back into the original thread and now all the pics are showing up.

So my guess is, whatever was causing me (and others) not to be logged in anymore when being directed to other areas of NCT, was preventing the pics from showing up.
And my guess also is, that unless you are a logged in member here, guests will not be able to view the pics either.

Doc, there must be some kind of feature or "measure" on your end to fix this. This must be how some sites control who can view downloaded pics. There are some motorcycles sites I belong to where all you can see is the link and you need to log in to see the pic.

Got it?

So JoeC and anyone else, Until Doc figures out where that setting is at;
if you follow a link to another spot on the site, or if you copy and paste the red X's properties into your address bar and click Go like I did, then log in when NCT opens up again, you should be all set.

joec
09-17-2009, 12:59 PM
I was aware of that as when I first posted here and attached some images no one could see them. I discovered that while trouble shooting why mine didn't show. That is when I realized that if I simply uploaded the picture it would show at the bottom of a message only, however trying to use the placement feature only got a red x.

chowhound
09-17-2009, 01:02 PM
I was aware of that as when I first posted here and attached some images no one could see them. I discovered that while trouble shooting why mine didn't show. That is when I realized that if I simply uploaded the picture it would show at the bottom of a message only, however trying to use the placement feature only got a red x.

Well ya coulda said something if you had it figured out! :lol:

Then Rob and the rest of us.... my post is for you :thumb:

:dizzy:

Sass Muffin
09-17-2009, 01:06 PM
Got it.
I logged out and tried to view the attachments.
First one took me back to log in, second popped up.

I have a headache now..:lol:

joec
09-17-2009, 01:08 PM
I did post it at that time while discussing it at that time. Oh I don't think you hadn't joined this group at that time if I'm not mistaken. I posted this in November of December of last year (2008) or there abouts.

High Cheese
09-17-2009, 01:11 PM
http://i114.photobucket.com/albums/n248/Jeekinz/text.jpg

chowhound
09-17-2009, 01:12 PM
I just closed down this site, then opened it back up. I am logged in, but now I can't see those pics again. Before I go throuogh those steps again, I am going to log off, leave, then come back and log in. Let's see if that fixes that redirection thing from not recognizing that I am logged in.

Sass Muffin
09-17-2009, 01:12 PM
http://i114.photobucket.com/albums/n248/Jeekinz/text.jpg
:bonk::yum:

chowhound
09-17-2009, 01:15 PM
lol, good one Cheese.

Logging out and then back in fixes it.

High Cheese
09-17-2009, 01:16 PM
This is the hottest thread since "Thawing Chicken" :dizzy:

Doc
09-17-2009, 01:18 PM
Good stuff guys. Thanks for the info Joe. No idea why it would log you out of here when you xfer to another site. I do not allow guests to veiw / download images but they can view threads. So that might be part of it.
HC I have been to lunch and have not changed a thing. Now I have a headache from practially standing on my head to read your post. :bonk:
No idea why things have changed for you.
This will take us all a bit to fully understand but we'll get there.

High Cheese
09-17-2009, 01:21 PM
I'm just :yankchain:. lol I still see them. :lol:

joec
09-17-2009, 01:35 PM
Ok I just logged out, shut down IE then restarted it came back to one of the property URL for an image and logged in there. Then openned up the forum here and had to loggin and every thing showed for me also. I then closed IE again and came back to her only and it is still showing all pictures. Now I'm completely confused as to who, what and why.

Meme4251
09-17-2009, 01:52 PM
Doc, sorry to change the subject but couldn't resist...When I first looked at your pic of your spread, boat, just a slang we use, I was really impressed...Looks so peaceful over there in the water. Know yall really enjoy taking it out, a really nice one. All of my kids have fishing and ski boats but no, nothing like yours. Again, nice picture. Have a great weekend, sh

lilbopeep
09-17-2009, 01:58 PM
OK. I'm in. I can see all the pics now. Now pay attention...

A while back a couple of us, including me, mentioned that when we followed links to another thread within NCT, we could see in the new window that we were not logged in. Example: Barb makes the Marlboro Man sandwich and posts the link to where the recipe can be found. I click on the link, a new window openes showing the thread and the recipe, but I can't post a reply without logging in. Follow me? And I never log out, so I don't know why that was happening. JoeC, you must be in the same boat.

So, I rt clicked on Sass' red X and hi-lited the properties, then copy and pasted them into the address bar. Boom, I'm at a window on NCT asking me to log in, so I do and there's the pic! I go back into the original thread and now all the pics are showing up.

So my guess is, whatever was causing me (and others) not to be logged in anymore when being directed to other areas of NCT, was preventing the pics from showing up.
And my guess also is, that unless you are a logged in member here, guests will not be able to view the pics either.

Doc, there must be some kind of feature or "measure" on your end to fix this. This must be how some sites control who can view downloaded pics. There are some motorcycles sites I belong to where all you can see is the link and you need to log in to see the pic.

Got it?

So JoeC and anyone else, Until Doc figures out where that setting is at;
if you follow a link to another spot on the site, or if you copy and paste the red X's properties into your address bar and click Go like I did, then log in when NCT opens up again, you should be all set.
i can still see all the pictures, i never have to log in after i click a link to another thread within NCT.

กกʇno ʇɟǝן ןǝǝɟ ı

joec
09-17-2009, 02:01 PM
I've closed IE and even cleaned out the temp files, closed IE again and came back. Every thing is now showing still so I guess using the URL listed in the properties gets one there. Go figure.

Doc
09-17-2009, 02:04 PM
Ok I just logged out, shut down IE then restarted it came back to one of the property URL for an image and logged in there. Then openned up the forum here and had to loggin and every thing showed for me also. I then closed IE again and came back to her only and it is still showing all pictures. Now I'm completely confused as to who, what and why.

Computers make us all feel that way Joe ....way to often. :yum: Glad they are working for ya. :thumb:

Doc, sorry to change the subject but couldn't resist...When I first looked at your pic of your spread, boat, just a slang we use, I was really impressed...Looks so peaceful over there in the water. Know yall really enjoy taking it out, a really nice one. All of my kids have fishing and ski boats but no, nothing like yours. Again, nice picture. Have a great weekend, sh

Thanks Meme! We do love the water and the time we spend on the boat. She's 22 years old now (the boat) but been well taken care of. We've only had her for 3 seasons but it is by far the most fun we've had on any boat ever. We do still have our little go fast (25' Baja) but it only got in the water one time this year. Funny thing is I spent more on gas in the Baja than in the Houseboat. The Baja in 3 days had used up as much gas as the houseboat had for one month. :eek: (100 gallons each) But since we had not cruised in the Baja much, the 3 days we had it in, we cruised a lot more than usual. Our kids have ski boats (ski natiques) with the big towers and all. They'll ski / wakeboard / tube and then tie up to the Mother ship. :yum:

I posted a thread on another one of my forums that did a houseboat tour. Kinda showed off the boat. I'll dig em up and post them here one of these days.

chowhound
09-17-2009, 03:10 PM
Good stuff guys. Thanks for the info Joe. No idea why it would log you out of here when you xfer to another site. I do not allow guests to veiw / download images but they can view threads. So that might be part of it.
HC I have been to lunch and have not changed a thing. Now I have a headache from practially standing on my head to read your post. :bonk:
No idea why things have changed for you.
This will take us all a bit to fully understand but we'll get there.

It's not logging me out (exactly). I can come back and be logged in like usual, but I can't view pics uploaded the new way unless I log out and log back in. And if I follow a link to a previous post, the new window does not recognize me as logged in.
It must be something in the way NCT remembers some of us.

Doc
09-17-2009, 03:17 PM
I have a question into the VB staff on this, and gave them a link to this thread so they can see exactly what I'm talking about.
I will open up this area so that guests can view pics ....that might help you to CH.

joec
09-17-2009, 03:58 PM
I've have been on and off line now about 15 or so times, but still seeing the images. Oh and have not had to log on any more nor go back to the image page. My guess would be you aren't allowing cookies on your machine chow.

chowhound
09-17-2009, 04:26 PM
Aren't cookies what a site uses to remember you by? So that you will be logged in (if you choose) your next visit? My cookies are enabled. This site knew it was me when I just came back here on this machine.

No pics on this page... let me post this, then go to page one and see if I can see Doc's pics.
Doc, if you could let me know when you allow guests to view pics... well... then I'll know (lol).

chowhound
09-17-2009, 04:28 PM
Yep. This machine is fine. I can see the pics. Unless Doc has changed guest allowances already and that fixed it.

Miniman
09-17-2009, 05:26 PM
It worked - I just had a go in the dinner thread.

Keltin
09-17-2009, 07:59 PM
All the pics work for me. Using IE7 and no problems. I even logged out and all pics still show.

Doc
09-17-2009, 08:03 PM
Yep. This machine is fine. I can see the pics. Unless Doc has changed guest allowances already and that fixed it.
I did open it up so that guests can see pics around 3:30 this afternoon. But I thought you still had the issue after 3:30.

Back to boats ...to put our boats into perspective ....Alll the boats I mentioned above are 20 years or older. Nothing near new. That includes the two ski boats, the baja and the house boat.

chowhound
09-17-2009, 08:06 PM
It appears they just aren't working, at least for me, when previewing the post now, Doc. All is good in the threads until you want to shut off the guests again.

joec
09-17-2009, 08:29 PM
Well they all are for me regardless of the method posted. Don't know why but glad it is.

lilbopeep
09-17-2009, 08:52 PM
me also i can see all the pics.

RobsanX
09-17-2009, 09:00 PM
I can see them on my home computer...

QSis
09-17-2009, 10:22 PM
3912

Nan and Aunt Jubie

3913

Aunt Helen

Oh YEAH! It works!

Cool! Thanks, Doc!

Lee

Doc
09-18-2009, 07:04 AM
I might have missed someone in the thread but I believe only CH cannot see the pics. I still have my question in to the VB folks, no answer yet. I'll do my best to figure out why and get you fixed so you can view pics CH.

chowhound
09-18-2009, 07:53 AM
I might have missed someone in the thread but I believe only CH cannot see the pics. I still have my question in to the VB folks, no answer yet. I'll do my best to figure out why and get you fixed so you can view pics CH.

I can see them now, Doc. I said that earlier and asked if you took the guest block off, which I recently read you had. I could see them before you took the guest block off, it's just that I always had to log out and log back in if I left the site.
My guess is the between my popup blockers and firewalls and whatnot, my computers (which are all basically running the same shit) just don't like me to be redirected. For some reason they are not allowing your site to recognize me anymore if I click on another thread within a thread or when viewing the new pic format.
Or like last night when I could view the pics after I posted them, just not in post preview.

Doc
09-18-2009, 08:01 AM
That is stange CH. Doesn't sound like firewall ...but I have no better explanation.

So my question for all:
Is anyone just seeing red x's instead of pictures in some of these posts. If so give details and I'll try to get to the bottom of it.

RobsanX
09-18-2009, 09:43 AM
I logged out, and logged back in. Now I can see all the pics.

lilbopeep
09-18-2009, 03:36 PM
I might have missed someone in the thread but I believe only CH cannot see the pics. I still have my question in to the VB folks, no answer yet. I'll do my best to figure out why and get you fixed so you can view pics CH.
when i quote a post with pics in it i used to always SEE the pics in the quote box. now i don't see all the pictures in the quote but instead i see "attachment ****" for some I suspect those have been attached through NCT and not hosted by photobucket. i see the outside hosted pics all the time. i think. LOL

chowhound
09-18-2009, 04:33 PM
I noticed that too Peeps. In last night's dinner thread. I think Cooksie quoted my post and the pics didn't show up... but that might be a good thing. With the hopping around the thread does as pics are being loaded, I don't think we always need to repost the pics in a quote and I often edit them out. Just me...

buckytom
09-18-2009, 04:36 PM
3912

Nan and Aunt Jubie



lol, lee. you had an aunt jubie? what was her real name?

i had an aunt cumbie. it was short for columbia. she was born on columbus day just after my grandparents and their eldest children (including my dear ol' papa) emigrated to the states, hence the name.

lilbopeep
09-18-2009, 05:01 PM
I noticed that too Peeps. In last night's dinner thread. I think Cooksie quoted my post and the pics didn't show up... but that might be a good thing. With the hopping around the thread does as pics are being loaded, I don't think we always need to repost the pics in a quote and I often edit them out. Just me...
yes i agree chow buuuuuuuuuuuuuuut sometimes i miss a post and only realize it when someone quotes it. and clicking the "attached .." link is a pain sometimes.